Vi er nå halvveis! Helt nøyaktig 60nm på vei på den siste halvdelen. Vi
skulle markert med champagne, men den er stuvet så langt vekk og ingen
klarer å gjøre rede for den. Frem skal den! Som fortalt tidligere så har
vi mye god mat ombord, blant annet selvfisket Bonito (2x) og en spesiell
bredstripet makrell på 88cm. Ferskere kan vi ikke får servert fisk! Ifølge
navigasjonssystemet ombord har vi 1390nm til målet. Klarer vi det i rett
linje og med en gjennomsnittsfart på 6,7nm så vil turen ta 9 dager.
Ankomst St Lucia blir da 15/16 desember, selvfølgelig beroende på at vi
klarer å holde snitt 6,7. Da ser det ut som jentene (Ragnhild, Marit og
Evy) er ankommer et døgn før oss med fly via London. Gleder oss til
gjensynet jenter!!
skulle markert med champagne, men den er stuvet så langt vekk og ingen
klarer å gjøre rede for den. Frem skal den! Som fortalt tidligere så har
vi mye god mat ombord, blant annet selvfisket Bonito (2x) og en spesiell
bredstripet makrell på 88cm. Ferskere kan vi ikke får servert fisk! Ifølge
navigasjonssystemet ombord har vi 1390nm til målet. Klarer vi det i rett
linje og med en gjennomsnittsfart på 6,7nm så vil turen ta 9 dager.
Ankomst St Lucia blir da 15/16 desember, selvfølgelig beroende på at vi
klarer å holde snitt 6,7. Da ser det ut som jentene (Ragnhild, Marit og
Evy) er ankommer et døgn før oss med fly via London. Gleder oss til
gjensynet jenter!!
Vi følger dere fra Sandnes,spennende! klem Vigdis og Ingvar
SvarSlettHei
SvarSlettMens noen er halvveis over Altlanteren - er vi halvveis i juleforberedelsene :)
Rødvinen er lett tilgjengelig i motsetning til champagnen midt utpå Atlanteren
Bonito over Atlanteren er risengrøt og rømmegrøt på Bryne - for ikke å glemme julekakene. Pinnekjøttet henger til tørk på kjøkkenet
Vi følger med på kartet, i tekst .....og i tanker
Reidun og Gert Arild
Har dere på storskjermen. Hvordan går det med fiskingen til Terje? God tur vider, ser at dere har stø kurs mot mål.
SvarSlett